My Favorite Boy♥

Mina ögon kan tindra
Mina läppar kan le
Men längtan efter Justin
Kan ingen se. ♥

Kan verkligen inte berätta hur mycket du betyder för mej när folk säger elaka dryga idiottiska saker om dej så blir ja sjukt ledsen för att jag vet att du blir ledsen och du får ta så sjukt mycket hat VARJE DAG och du ska inte du behöva ta mer du ska igentligen inte behöva ta nått för dom som inte upskattar dej varför bryr som sej ens att skriva ditt namn i en menning eller ett långt  brev över hur mycket dom hatar dej eller gå med i en grupp på bilddagboken som heter JUSTIN BIEBER den gruppen är till för oss BELIEBERS SOM UPPSKATAR DEJ <3 så då fattar ja it varför dom går med i den iallafall eller dom andra idiotterna som går med och skriver hi i am justin bieber in real i dont lie i promsie hallå!!! ge er!  Varför kan  ni inte låta oss som gillar Justin Bieber få göra det och fortsätt med era liv och låt honom vara tänk om ja skulle gå på eran favorit artist eran idol ERAN FÖREBILD! och säga att han /hon är gay och är sjuk i huvet förtjänar inte att leva borde dö för att den borde skämmas över sej själv! det är bara själviskt eller säga hur dåliga hans låtar är läs det här
JAG BRYR MEJ INTE OM VAD NI TYCKER!
Här är en sak som ni kanske inte hört eller iallafall inte lyssnat på  om Justin Bieber
Han ger miljoner till välgörenhet för han vill att alla ska ha det bra han  bryr sej sjukt mycket om hans fans för allt stöd han skiter inte i dom han älskar dom som en familj, och vi älskar honom sjukt mycket!
Han skriver låtar om ja varför lyssnar ni inte själva ? PRAY sök upp det så kommer ni inte säga att han suger länge till eller DOWN TO EARTH som ja sa han bryr sej sjukt mycket om allt och alla å sluta hata honom ni behöver inte gilla honom men bara låt honom leva! SNÄLLA! ni sårar inte bara Justin Bieber ni såran milljontals fans ochså!

YOU KNOW HIS NAME
NOT HIS STORY
STOP JUDGIN!

Han har lärt sej att ta imot allt hat från er era hjärtlösa jävlar please give him a break STOP JUDGIN!!!!!!!
dont mess with us beliebers when its about our hero we can get very angry!




<33333333333333333 He is a good guy <33333333




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0